26 augustus 2013

Liebster award

Ik voel me een klein beetje vereerd. Dit komt omdat ik door Anne (24 Lentes) genomineerd ben voor een Liebster award. Ik heb in totaal nog maar 13 blogposten online gezet, en ik heb helemaal nog niet zo veel bezoekers. Maar desondanks vond Anne het de moeite waard om me te nomineren en dat maakt me toch wel een beetje trots. Ik ben nog maar net (weer) begonnen met bloggen en deze award stimuleert me om door te gaan. Niet dat ik van plan was om te stoppen hoor, zeker niet!


1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik heb al eerder een blog gehad, en toen merkte ik heel erg dat het mij stimuleerde om bepaalde dingen te gaan doen. Bijvoorbeeld het uitproberen van een recept of een DIY. Op een gegeven moment ben ik gestopt met die blog, maar sinds een maandje ben ik weer terug in de blogwereld. Ik ben weer volop aan het fotograferen en andere dingen aan het doen die me blij maken.

2. Hoe zou je jouw persoonlijke stijl (in het algemeen) omschrijven?
Toevallig vroeg ik laatst aan iemand om me te beschrijven en die zei dat ik een echt meisje meisje ben. Wel in bepaalde mate vind ik zelf, want ik vind het niet erg om zonder make-up de straat op te gaan en als m'n nagel breekt vind ik dat totaal niet erg. Wel heb ik allemaal mooie make-up (vind ik zelf haha), draag ik op Vans na geen sneakers en heb ik wel een beetje een klassieke kledingstijl.

3. Wat is je favoriete item in huis
M'n bed, ik woon maar op 12m2 dus veel items heb ik niet uit te kiezen. Maar ondanks dat, ik houd van m'n bed, en van slapen.

4. Op een onbewoond eiheieiland! Wat zou je meenemen? Denk eraan, het moet wel in je rugzakje passen.
Ik zou een retourticket meenemen naar de bewoonde wereld. Ik verveel me veel te snel op zo'n eiland. Ik wil uitdaging!

5. Welke tijdschriften lees je het liefst?
Ik lees niet zo heel vaak tijdschriften, maar als ik er wel een lees is het de Viva. Ik vind de Viva wel een persoonlijke toon hebben en de onderwerpen spreken me wel aan.

6. Welk restaurant in Nederland zou je iedereen aanraden?
L'ozio in de Pijp Amsterdam, heerlijk Italiaans eten voor een goede prijs. Ook al houd ik ontzettend van lekker eten en van uiteten gaan, toch kan ik op dit gebied nog heel veel bijleren. Goed uiteten gaan is te duur om heel vaak te doen. Ik heb nog genoeg leuke plekken die ik nog moet ontdekken.

7. Welk gerecht is op dit moment je favoriet?
Risotto of verse ravioli bij de Italiaan en dat in combinatie met truffel.

8. Als je helemaal vrij was om te kiezen, welk beroep zou je dan willen uitoefenen?
Daar komt hij weer: nerdalarm! Ik zou wel graag wetenschapper willen worden en dan onderzoek doen naar taalwerking in hersenen. Gelukkig heb ik nog de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden.

9. Geloof je in de ware?
Nee, eerlijk gezegd niet. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er maar 1 persoon op de hele wereld is bij wie je het ultieme gevoel van liefde kan laten voelen. Na mijn idee is het allemaal té toevallig dat je jouw ware liefde tegenkomt in dezelfde stad/provincie/land. Als er maar 1 ware was geweest, dan was de kans maar heel nihil dat je hem zou tegen komen op deze enorme aardebol.

10. Wat zijn jouw fijnste gewoontes?
Deze vraag vind ik vrij lastig te beantwoorden. Het is wel positief dat ik echt altijd ontbijt en dat ik haast nooit na het avondeten nog iets eet.

11. Welke reizen heb je op dit moment op de planning staan, of droom je het hardste van?
Op dit moment ben ik aan het sparen voor een reis naar Panama eind december. De bedoeling is ongeveer 6 weken te gaan, maar ik moet nog kijken hoe dit uitkomt met geld en werk. De droom, de wil en de tijd is er in ieder geval! (En de reisgids ligt ook al een poosje op het nachtkastje!)

Nu ben ik wel een beetje een verpester van deze award, wat ik geef hem niet door. Dit komt omdat ik zelf nog niet 11 blogs ken die hem nog niet hebben gehad. Het wordt eerst tijd voor mij om de blogwereld wat beter te ontdekken, en wellicht dat ik dan later tags kan doorgeven. Desondanks: leuk om te doen!

6 opmerkingen:

 1. Hee, wat leuk om je antwoorden te lezen! Goed idee, dat ticket terug naar de bewoonde wereld ;). Wel bloggen over je reis naar Panama trouwens he! Super tof lijkt me, om daar heen te gaan voor best een behoorlijk lange tijd.

  Veel plezier met het bloggen verder, ik blijf je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om je zo te ontdekken, je hebt inderdaad een hele leuke blog en ik vind je tof want je reist. Fantastisch dat je naar Panama gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele goede reden om te bloggen en Panama wat ontzettend spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je Liebster nominatie:) Leuke weetjes over jou! Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen