22 september 2013

FOOD: Mark & Spencer



Bij het openen van deze post denk je vast "aankopen van Mark & Spencers", oke.. wat moet ik mij daar bij voorstellen. Dat zal ik je uitleggen! Mark en Spencer is een Britse keten van warenhuizen, waar o.a. kleding, cadeaus en eten verkocht wordt. Sinds een tijdje is er ook een filiaal geopend in Amsterdam, waarbij de nadruk vooral op food ligt. Afgelopen week liep ik voor de eerste keer naar binnen om een beetje rond te kijken naar wat ze voor een producten in het assortiment hebben. Ik kan zeggen dat ik positief verrast ben!

Ik ben wel eens in Engeland in de Mark & Spencer geweest, maar toch liep ik met het idee naar binnen dat ik naar een supermarkt ging. Dat er allemaal bekende producten waren zoals chips en koekjes alleen dan in een M&S verpakking. In Amsterdam is dat supermarktgehalte eigenlijk helemaal niet zo hoog. In het filiaal vind je namelijk heel veel producten die in Nederland niet echt verkrijgbaar zijn. Zo zijn er verschillende soorten scones bij de bakkersafdeling, een gangpad met o.a. carrot cake cookies en allemaal soorten salades die in de AH niet te vinden zijn (quinao bijv). Daarnaast is bij Mark & Spencer ook nagedacht aan de verpakking van de etenswaren. Zo wordt het ook nog eens leuk om na je aankopen te kijken terwijl ze in verpakking zitten.


 In totaal kocht ik drie producten waar ik wel benieuwd naar was. De white chocolate chunk cookies waren verrukkelijk en zou ik zeker nog een keer kopen. De beef burger chips vond ik zelf helemaal niet lekker, maar m'n vriend vond het eerlijk. Ach smaken verschillen :-) Als laatste nam ik nog de cranberry & elderflower thee mee, maar eigenlijk alleen omdat de verpakking zo leuk was.

De Mark & Spencer zit in de Kalverstraat in Amsterdam. Het is zeker een leuk stop om tijdens het winkelen een lekker broodje te halen of om een bijzondere "Engelse" snack te scoren. Echter één nadeel, de prijzen zijn vrij hoog. En het is zo lekker dat je er nog een keer heen wilt.

Oke, dat waren er twee.

15 opmerkingen:

  1. Wat een mooie verpakkingen! Hier moet ik ook maar eens shoppen. :)
    Lekkerrrrrrrrrr, echte Engelse scones!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die koekjes zien er heerlijk uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me leuk daar. Als ik weer eens in Amsterdam ben, zal ik er zeker langs gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Marks&Spencer's winkel heeft zoveel lekkers te bieden. Volgens mij kocht ik daar vroeger vega meatpies of zoiets even lekker. Blijkbaar komt er weer eentje naar Brussel, top.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De koekjes lijken me heerlijk! Ik ben nog niet bij Marks & Spencer geweest, maar ga binnenkort zeker even een kijkje nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat klinkt erg leuk, ik had er nog niet over gehoord. Bedankt voor de tip ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben dol op Marks and Spencer en ben blij dat ze weer terug in NL zijn!

    X Laura

    http://bagsandsushi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier moet ik dus niet komen: Ik ben echt té gevoelig voor leuke verpakkingen hahaha.. ^^" Die koekjes zien er echt super lekker uit! Het is maar goed dat Amsterdam een eindje weg is van waar ik woon! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik loop daar veel te vaak langs zonder eens naar binnen te gaan. Dat moet maar eens veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah dat doe ik ook zo vaak, producten kopen om de verpakking, super slecht haha, maar toch zo verleidelijk :p Lekkere koekjes!

    BeantwoordenVerwijderen