10 november 2013

Het verlanglijstje

Het was weer eens zover. Ik zou eigenlijk moeten studeren, maar ik was weer eens afgeleid. Ik was afgeleid door Microsoft Paint.

Over een maand is het alweer Sinterklaas en Kerst, dus iedereen wil graag weten wat ik voor cadeautjes wil hebben. Het is altijd leuker om een collage in elkaar te zetten dan vage beschrijvingen te geven op een papiertje. Daarnaast is het altijd leuker om te stoeien met Paint dan te studeren natuurlijk :-) Hopelijk zorgt deze collage er ook voor dat ik krijg wat ik leuk vind, en niet spullen die ik eigenlijk niet wil hebben. (ai ai, verwend haha)

Nu maar hopen dat Sinterklaas en de Kerstman het goed met me voor hebben dit jaar!

Wat heb jij op je verlanglijst staan?

7 opmerkingen:

 1. Leuke schaaltjes, en ik zou ook wel weer zo'n mooie houten snijplank willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oja, heel herkenbaar dit :) Ook je 'wat anders' kopje. Wat een mooie schaaltjes. Ik hoop dat je ze krijgt. Alleen als je lief bent geweest natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! En herkenbaar ;-)
  Ik heb niet echt iets op mijn verlanglijstje staan :) Ik heb namelijk net mijn droomschoen gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje, ik heb van die dubbelwandige glazen , super leuk zijn die! Wel veradelijk, want de buitenkant blijft vrij koud. The Culy Way of Life staat ook op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een keukenthermometer op een wishlist zie je niet snel, ziet er wel een handige gadget uit! Op de mijne staat handzeep van Jip& Janneke, so adorable.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie collage heb je gemaakt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke wishlist! Ik hoop dat je er zoveel mogelijk van krijgt ;)

  BeantwoordenVerwijderen