29 oktober 2013

Ik heb een eigen bedrijf!

Sinds afgelopen week kan ik zeggen dat ik een eigen bedrijf heb, ik sta namelijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

Even een foto van m'n Facebook gehaald :-)

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik met het idee om polaroid fotografie te gaan doen op evenementen en partijen. Destijds heb ik het idee laten rusten omdat ik mezelf te jong vond om te ondernemen, ik durfde de stap niet te wagen. Daarnaast kwam er een bestuursjaar op m'n pad en dan heb je geen tijd om er een  eigen bedrijf bij op te starten.

Inmiddels ben ik bestuur af en begon het idee van m'n eigen bedrijf weer door m'n hoofd te dwalen. Ik ben toen begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan en uiteindelijk heb er voor gekozen dit keer er echt voor te gaan.

Sinds afgelopen week heb ik dus een eigen bedrijf. Ik vind het heel erg vet klinken in ieder geval! Ik ga hier op m'n blog (nog) niet precies mijn idee neerzetten, aangezien het allemaal openbaar is. Het zou zonde zijn als de concurrenten m'n idee hier zo zouden kunnen lezen en het kunnen 'stelen'.

Hoe staat het er nu voor? Mijn ondernemingsplan is zo goed als voltooid. Op sommige dingen moeten nog de puntjes op de i, maar het idee en de uitwerking daarvan staan vast. De website en de huisstijl zijn in ontwikkeling en naar verwachting gaat de website begin december online. Ik heb deze week al een ori├źntatiegesprek met de bank en ook ben ik bezig met het zoeken van groothandelaren. Kortom: druk genoeg!

Naast m'n bedrijf moet ik nog studeren en ook twee dagen werken bij mijn bijbaantje. Het zal daardoor iets rustiger zijn hier. Uiteraard lees ik jullie blogs nog met veel plezier, en ik hoop jullie die van mij ook. In ieder geval: ik zal af en toe wat dingen online zetten over het opstarten van een eigen bedrijf, want volgens mij is dit best interessant om te lezen?

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Wow, wat vet zeg. En wat knap dat je de stap genomen hebt, ik ben heel benieuwd naar je site en idee├źn. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat spannend! Echt dapper van je om zo je eigen bedrijf uit de grond te stampen!

    BeantwoordenVerwijderen