30 juli 2013

MIXTAPE: July


1. Flaws/Bastille - 2. On top of the world/Imagine Dragons - 3. Hoe/Nielson, Miss Montreal - 4. Counting Stars/OneRepublic - 5. Global Concepts/Robert DeLong - 6. 5 years Time/Noah and the Wale - 7. Dreaming/Smallpools - 8. Grow old with me/Tom Odell

Afbeelding: Vincent van Gogh - Orchard in Blossom (1888)

8tracks.com is een internet radio station gecreĆ«erd door gebruikers. Je kan zelf kiezen welk genre je wilt horen, en aan de hand van de tag die je wilt horen, wordt er een passende playlist van 8 liedjes voor je gedraaid. De ideale manier om nieuwe muziek te ontdekken op elk moment van de dag, in welke mood je ook bent. De tags die gebruikt worden zijn echt heel variĆ«rend van relax, hip hop tot study.

Zelf heb ik ook een playlist samengesteld met 8 nummers die ik op dit moment helemaal leuk vind. Het zijn vooral zomerse liedjes in de genres pop, indie/rock, singer-songwriter. Absoluut favoriet is het liedje van Imagine Dragons, on top of the world (nr 2). Eenmaal gehoord gaat hij niet meer uit je hoofd en druk je alleen maar op replay. Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten