22 augustus 2013

Some pics

Afgelopen week was het zeer rustig op m'n blog, dat komt omdat ik druk was met andere dingen. Vooruit blogs inplannen vind ik niet heel erg leuk. Ten eerste omdat ik geen tijd heb om te reageren op jullie reacties. Ten tweede heb ik dan niet echt het gevoel dat ik aan het bloggen ben, maar puur iets online zet omdat "het moet".

Desondanks lijkt het me leuk om wat foto's online te plaatsen van de dingen die ik zoal gedaan heb de afgelopen tijd. Verwacht geen wekelijkse fotodagboek, maar af en toe een blogpost met foto's van de dingen die ik heb gedaan. Let's start!Ik zit in het bestuur van m'n studententennisvereniging en vorig week was één van de grote events van het jaar, namelijk het open toernooi. 10 dagen lang een tennistoernooi met elke dag een feestje, gezelligheid en af en toe het zonnetje. Na dag 10 was ik helemaal gesloopt, want naast al de leuke dingen moet je als bestuurslid ook de tent sluiten en af en toe schoonmaken. Halverwege de week was er een suikerspin machine, jammie! Uiteraard heb ik zelf ook één (of eigenlijk 5?) gemaakt. 
Maandag heb ik de hele dag schoongemaakt op de tennisclub samen met wat andere mensen. Rond vijf uur ging ik richting het centrum omdat m'n ouders in de stad waren. Onderweg werd ik helaas aangereden door een scooter. De schade is niet zo goed te zien op de foto, maar die fiets is zo ongeveer total loss. Ikzelf heb wonderbaarlijk alleen maar grote blauwe plekken. Het was wel een beetje een pech middag, want die middag had ik ook nog m'n pro longwear concealer van Mac laten vallen. Heel lief kreeg ik van m'n ouders een nieuwe als troost voor m'n ongeluk. Een dagje later at ik voor het eerst sushi, maar dit is toch niet helemaal m'n ding (jaaa, er bestaan mensen die sushi niet lekker vinden haha).
Ondertussen ben ik ook nog bezig om mijn to do list van de zomer af te krijgen. Ik lees op dit moment op m'n iPad het boek van Dick Swaab - Wij zijn ons brein. De quote "een goede omgeving is geen luxe, het is een noodzaak." vond ik erg mooi. M'n administratie heb ik bijna helemaal opgeruimd, yay! En dan nog als laatste een foto van de Dam. Ik fiets vrij vaak over de Dam, maar elke keer als ik daar fiets krijg ik nog een besef momentje "ja ik woon echt in Amsterdam".

6 opmerkingen:

 1. Oeeh een suikerspinmachine! Ik ben jaloers ;). Wat balen van je fiets! Gelukkig had je zelf niets ernstigs!
  Is dat boek van Dick Swaab een aanrader? Het leek me wel interessant, ben benieuwd wat jij er van vindt.
  (Ik zag trouwens dat je taalwetenschap studeert, ik ook - althans, ik heb een schakelprogramma gedaan en ga nu een master doen :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het boek is zeker een aanrader. Erg interessant en ik herken er ook wel dingen in van taalwetenschap

   Verwijderen
 2. Suikerspinnen! :) Zo'n toffe foto! En wat vervelend van dat ongeluk zeg. :( Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoer he, dat gevoel dat je woont ik Amsterdam. Dat heb ik ook vaak, wow dit is echt mijn stad denk ik dan :). Jeetje, wat schikken dat je bent aangereden, fijn dat je zelf niets had. Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De dam vind ik echt zooo prachtig! Ik zou eigenlijk wel in de hoofdstad willen wonen, maar ik denk toch dat ik het iets te groot vind.. ik zou er zo in verdwalen!

  BeantwoordenVerwijderen