7 september 2013

FOOD: Puremarkt 25-08 park Frankendael

In Amsterdam wordt er elke week wel ergens een foodmarkt georganiseerd. Al eerder blogde ik over de NeighbourFood market op het Westergasterrein. Ongeveer twee weken geleden heb ik de Puremarkt in park Frankendael (Amsterdam Oost) bezocht. Ik heb m'n spiegelreflexcamera meegenomen en ik heb wat videobeelden opgenomen. Zie hieronder het resultaat van mijn eerste filmpje ooit!


Heb je een keer een zondag niets te doen? Ga dan zeker eens naar deze markt. Er zijn ontzettend veel eetkraampjes met allemaal hun eigen specialiteit. Er hangt een gezellig sfeer en naast de eetkraampjes zijn er ook andere leuke kraampjes met bloemen, interieur etc.
Waar? Diverse parken in Amsterdam
Hoe laat? 11.00 uur - 18.00 uur
Wanneer? o.a. 8 september, 15 september
Overig? www.puremarkt.nl

7 opmerkingen:

 1. Leuke sfeerimpressie! Jammer dat Amsterdam voor mij toch best ver weg is, anders was ik graag ook een keer naar de Puremarkt gegaan, lijkt me superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er inderdaad erg leuk uit! Jammer dat Amsterdam voor mij nogal ver weg is, woon in het hoge noorden, want dit soort dingen trekt me altijd wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me leuk om daar een keer heen te gaan! Wel jammer dat het zo ver reizen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk filmpje heb je ervan gemaakt, het lijkt haast een professionele reclame voor de puremarkt. Goed bijpassend lied ook. Vleesch met sch, Lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is één van mijn favo markten! :)

  BeantwoordenVerwijderen